Du er her

Generalforsamling udsat og andre nyheder.

GF den 29. marts – udsat indtil videre:

Som følge af coronavirus og myndighedernes retningslinjer om at undlade større møder og arrangementer, har bestyrelsen valgt at udskyde den ordinære generalforsamling den 29. marts 2020 til senere.

Ny indkaldelse vil ske jf. vedtægterne med mindst 14 dages varsel.

Du kan finde dokumenterne her: http://www.glider.dk/udvalgsdokumenter---generalforsamling

 

Sæsonstart – udsættes formentlig som følge af våde baneforhold:

Den milde vinter med varmerekord i januar og mest regnfulde februar nogensinde, har medført at baneforhold ikke er tilstrækkelig gode til at vi kan påbegynde flyvning i slutningen af marts. Det vil dog være muligt at samle fly og gøre disse klar i weekenden den 4. og 5. april, så vi om muligt kan komme i luften i løbet af påsken. Nærmere herom vil snarest blive meddelt.

 

Sydhangar og vognport:

Sydhangar vil blive tømt for biler, både og campingvogne i weekenden den 28. og 29. marts. Det vil således være muligt at vi igen kan opstille fly i sydhangar fra den 1. april.

I Vognporten har vi for længe siden besluttet at udføre helt ny flisebelægning overalt – i alt ca. 370 m2. Arbejdet påbegyndes mandag den 6. april og forventes afsluttet i løbet af påsken.

Arbejdet forudsætter, at vognport er tømt for transportvogne og at hele vognporten er ryddet for materiel og materialer, herunder de fliser der i dag ligger som belægning for de fleste vognes ”kørespor”.

Arbejdet er planlagt udført som medlemsarbejde med lidt ekstern hjælp. Jens Rosling og Ole Nicolaisen hører gerne fra alle der har tid og lyst til at give en hånd med.

 

Mvh

 

Bestyrelsen


 

Nordsjællands Svæveflyveklub | Kurreholmvej 39 | 3330 Gørløse | Tlf. 48 27 85 00