Du er her

Sæsonstart udskudt til efter påske

Som bekendt har myndighederne i mandags forlænget  forbuddet mod at afholde arrangementer, begivenheder, aktiviteter eller lignende, hvor flere end 10 personer er samlet til og med mandag den 13.april 2020 (2. påskedag).
 
DIF skærpede tirsdag deres anbefalinger til forbundene, som onsdag blev fulgt op af DSvU, som henstiller til at al aktivitet i klubberne ophører, indtil der kommer nye retningslinjer.
 
Vi vil i NSF naturligvis følge de retningslinjer som myndighederne udsteder, hvilket betyder at sæsonstart er udskudt til efter påske.
 
Her og nu står vi dog overfor nogle praktiske gøremål på Gørløse, som vi forventer kan gennemføres med de retningslinjer vi kender nu. Det gælder tømning af hangar syd for biler, både og campingvogne som sker på lørdag og søndag den 28. og 29. marts, og som kan gennemføres hvis alle husker respektafstande og håndhygiejne. Ligeledes fliser i vognport, som primært udføres med hjælp udefra.
 
Sidst men ikke mindst – græsslåning står snart for døren og startes snart op.
 
 
Vi vil fra bestyrelsen følge udviklingen og komme med opdatering når der sker ændringer.
 
Bestyrelsen

Kommentarer

PSOs billede

Selv om det ikke fremgår her, går jeg ud fra at Påskelejeren på Arnborg er aflyst. Eftersom aflysningen er meddelt på Unionens hjemmeside, vil det måske være på sin plads også at melde det ud i dette forum?
TINs billede

Det er meldt ud pr. mail til de medlemmer som var tilmeldt lejren :) Kh Trine
PSHs billede

Det er ikke alle, der lytter til Unionen. I dag skærtorsdag er der flyvning fra Frederikssund og et hurtigt kig på FLARM viser flyvning overalt med undtagelse af Fyn.

Nordsjællands Svæveflyveklub | Kurreholmvej 39 | 3330 Gørløse | Tlf. 48 27 85 00