Du er her

Program for efterårslejren er klar

 

Programmet for efterårslejren 2020 er nu klar, og kan ses HER. Der er nogle åbne punkter, og man er meget velkommen til at sende mig en mail eller tilføje en kommentar i programmet, hvis man gerne vil deltage i oplæg om "cloud reading", eller fortælle om erfaringer med flyvning i udlandet eller fra konkurrencer.  

Vi starter mandag 12. oktober med fælles morgenmad og så går det ellers derudaf, over stok... sky og sø. Vejret kan vi ikke kontrollere, men det er jo ikke noget nyt. Vi tilpassser programmet !

Der er fælles spisning alle dage, og der er et vist antal gratis starter, alt sammen finansieret af en bevilling fra DIF/DGI. Man tilmelder sig lejren på DSVU-online. Tilmelding til aftensmaden følger tilmeldingen på DSVU-online, med mindre man angiver andet; lejrens spilførere, slæbepiloter og instruktører spiser selvfølgelig med.

OG: vi mangler stadig spilførere ! Så vi håber virkelig, at nogle kyndige hænder vil træde til, måske bare et par timer en formiddag eller eftermiddag. Det vil vi - og de elever og piloter, der ikke flyver flyslæbstart - sætte stor pris på ! Man kan skrive sig på på denne side.

flyveglad hilsen,

Perle

Nordsjællands Svæveflyveklub | Kurreholmvej 39 | 3330 Gørløse | Tlf. 48 27 85 00