Du er her

NSF oversigter

De to oversigter som hænger i klubben er nu også kommet her på hjemmesiden. De findes under: Medlem > Dokumenter > Fra bestyrelsen og udvalg > Diverse.
Eller bare her ved dette link http://www.glider.dk/udvalgsdokumenter---diverse.

Vi er en stor klub med mange mennesker, så :
Formålet med årshjulet er at give os medlemmer og især bestyrelsen og udvalg en let oversigt over hvad der sker hvornår. På den måde har vi et værktøj til at huske fx. deadlines, og hvornår vi skal opstarte de forskellige begivenheder. 
Formålet med område-oversigten er derimod at give en let adgang til "hvem må hvad". Står du i løbet af sæsonen med et spørgsmål kan du her let se hvem du kan kontakte for hjælp. Mail adresserne findes som altid her på hjemmesiden under "medlemsliste".


Jeg vil gøre mit bedste for at holde kopierne i klubben og på hjemmesiden up to date :) De ændre sig lidt, men der er heldivis langt i mellem, så i kan godt gå ud fra at de passer. Jeg laver en ny dato i bunden af område-oversigten hver gang der er ændringer.

Beklager at årshjulet ligger i en fil som er et skærmbillede !
Hjemmesiden vil ikke lade mig uploade netop årshjulet i hverken PDF eller med et andet filnavn. Mystisk eftersom, alle andre dokumemter bliver upladet i PDF og med et nyt filnavn. Det må lige gå an som det er nu. (Believe me.. der er prøvet alt. Den vil ikke godtage det)


Mvh.
Trine
 


 

Nordsjællands Svæveflyveklub | Kurreholmvej 39 | 3330 Gørløse | Tlf. 48 27 85 00