Du er her

Der flyves....Sæson 2021 er i gang

Søren Sylvest skriver:

Vi har jo Dimonaen opstaldet på Roskilde i vinter.

Man kan sige at det er lidt af en succes historie, som jo som så meget andet er ramt af Corona situationen.

Dimonaen kom til EKRK i starten af November, hvor der blev fløjet rigtig meget skoleflyvning.  December - Januar var og er præget af nedlukning for skoleflyvning, men der bliver fløjet flittigt af TMG piloter når vejret er til det. Flere gange har Dimonaen været på besøg på Gørløse, seneste på en hård og snedækket bane.

Der er blevet logget op mod 50 timer allerede, og vi håber på snarlig genåbning af skoleflyvning så alle kan få glæde af Roskilde ordningen, her hvor vi går mod lysere tider.

John Hebøl har d. 15.1 været i luften og taget dette flotte vinterbillede fra Roskilde Fjord.

Mvh Søren Sylvest

 

Og her er der lidt flere billeder fra en klar og kold lørdag

Kommentarer

PERs billede

Dejlige billeder. Godt at vores udstyr bliver brugt til at skabe flotte oplevelser for medlemmerne på denne årstid. Det gode er jo også, at dagene nu bliver længere og længere - Og inden længe, så titter de første små cumulus'er frem på himlen :-)

Super flotte billeder.......især de 2 fotomodeller...men sig mig...hvordan holder man afstand i sådan en Dimona??? Hvordan med mundbind og sprit??? Jeg lægger mig fladt ned og tilstår, at jeg er gul og grøn af misundelse. De aller bedste svæve flyve hilsner Michael Darket.

Nordsjællands Svæveflyveklub | Kurreholmvej 39 | 3330 Gørløse | Tlf. 48 27 85 00