Du er her

Talentregistrering 2021

Hej


Så er det tid til at blive registreret som talent i Dansk Svæveflyver Union (DSvU).

 

Som en del af Dansk Idrætsforbund og DSvU strategiarbejde samt målopfyldelse er der behov for, at alle svæveflyvere i aldersgruppen indtil 35 år talentregistreres. 
Bemærk at det ikke kun er for eliten, men at man kan være talent på flere niveauer og man måske senere bliver en STOR elitepilot. 
Derfor skal du selvfølgelig talentregistreres nu – Du kan registrere dig her: https://medlem.dsvu.dk/Sport/Talentregistrering-2020/menu-id-658.

 

Selvom du tidligere er registreret, skal du gøre det igen. Systemet kræver, at registrering fortages hvert år. – Beklager. 
Det giver så den fordel, at dine data er opdateret og DSvU kan målrette arbejdet mod det aktuelle udviklingsniveau blandt talenterne.

 

Fordelene som talentregistreret er fx, at du leje kan unionsfly til ½ pris samt deltage i:

  • Årets DM eller SAC, hvor du som CO-pilot flyver med erfarne konkurrencepiloter i Unionens Duo Discus (SA) – Flyvningen er gratis, men ophold mv. skal du selv betale.
  • Talentkurser i øst og vest i perioderne 21 – 25. juni 2021 og 9 - 13. august 2021 (Jeg kommer tilbage med hvor senere).
  • Hvis du også er junior dvs. mellem 17 og 25 år, kan du få støtte til deltagergebyr + flyslæb ved junior DM.

 

Du må allerede nu gerne tilkendegive om du ønsker at deltage i enten talentkurserne eller som CO-pilot. Skriv til mig på gs@dsvu.dk og lad mig høre om dine muligheder. 
Bemærk at COVID-19 kan give nogle ændringer i perioderne og dermed også i tilmeldingsfrister.

 

Hvis du er er talentregistreret og mellem 13 og 23 år, kan du også tage stilling til om du ønsker en karriere som pilot i Flyvevåbnet ved at blive en del af Danish Air Cadets
Du kan se mere her: https://dsvu.dk/forside/dac-hvor-og-hvordan/danish-air-cadet/nationalcenter3

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig.

 

Venligst

 

GEERT SØRENSEN

Dansk Svæveflyver Union

Fasterholtvej 10

DK-7400 Herning

Danmark

 

Tlf: +45 2889 0585

Email: gs@dsvu.dk

Nordsjællands Svæveflyveklub | Kurreholmvej 39 | 3330 Gørløse | Tlf. 48 27 85 00