Du er her

Jens Degner er gået bort

Efter kort tids sygdom døde Jens Degner torsdag aften.
Jens startede i klubben i 1957 og var indtil begyndelsen af 1980'erne medlem af klubben, hvorefter svæveflyvningen blev forsat på Arnborg.
I de senere år kom Jens regelmæssigt på Gørløse  og hjalp gerne med et flyslæb eller 2.
Bestyrelse vil komme med mindeord.
Æret være Jens's minde.


Men kig også på Jens Trabolts artikel fra i dag på dette link:

https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=https%3A%2F%2Fnordi...

Kommentarer

PERs billede

Hvor er det en trist nyhed. Jeg vil komme til at savne Jens' lune og altid idérige sind. Og hold da op en indsats Jens gjorde i forbindelse med klubbens 75 års jubilæum for nogle år siden. Flyv godt videre Jens - Du skal nok skabe noget spændende der hvor du nu flyver. Æret være dit minde.

Ubærligt - uretfærdigt sluttede et næsten 50 års venskab med Jens. Jens var en st. kunstner - ekvilibrist på sit felt. God til at skabe forbindelser og organisere, altid gang i flere ting. Der var altid fest og glade dage omkring Jens. Det var midt på sommeren 1973, at Jens og Bjørn opgav at hente St. Libellen OY-DXC, det resulterede i, at Jens spurgte mig. Det blev for mig en kæmpe oplevelse. Både i Annisse og især på Birke Allè, blev det til rigtig mange opgaver med at få haven til at fungere. Flere gange kom Klaus på besøg for at se hvad vi havde gang i. For mig vil Jens altid stå som den mest lysende klare stjerne på himlen. Æret være Jens`s minde. Michael Darket.

Nordsjællands Svæveflyveklub | Kurreholmvej 39 | 3330 Gørløse | Tlf. 48 27 85 00