Du er her

Der flyves....

SÆSON 2022 ER GODT I GANG

Gørløse blev noget mere tør, her i løbet af en tør april, end ved sæsonstarten 4. april og en del af medlemmerne fik afviklet deres træningsflyvninger.
 I påskeugen fik Arnborg traditionen tro besøg af Gourmet holdet, der også havde taget N1, 27 og KB med samt lejet sig ind på DSvU’s SA, desuden blev VB, PE og 1X også luftet.
En uge med mange gode flyvninger, som også blev brugt til at lave resultater til
GNC (Gørløse Net Cup) via OLC.

I år er klubbens forårsbesøg i St Auban (Frankrig) blevet genoptaget. Det sker i de 2 kommende uger.
Holdet består af Christian Sch., Glenn, Björn, Bent Grøbech og Michael Boserup med 1X og 99 i transportvognene. Og vejret i Sydfrankrig ser brugbart ud i den kommende uge.


Et kendt bjerg fra Tour de France, ikke langt fra St Auban, forhåbentlig noget 
Frankrigs farerne får at se i den kommende uge. 

 

Lidt om CYP.
Motoren har i nogle år kørt på det der hedder ”on condition”, d.v.s. at tryk i cylinderne og olieforbrug skal være indenfor visse værdier, men nu var det tiden at skifte cylinderne, et arbejde som Erik og Morten U. står for.
Det er obligatorisk med en udskiftning beslagene til haleplanet. For at udføre dette har det krævet en større modifikation og det var så tid til dette men…
Den indkøbte jig, som skulle sikre at kroppen blev svejset rigtig sammen igen af en certificeret svejser, viste sig ikke at være korrekt, og det skabte et problem, som tog tid at løse.
Og lidt corona oveni har ikke gjort det lettere.
Men Erik, Morten og Søren L., Palle Krantz og Thorkild (mekaniker fra Kaldred) gør deres for at CYP kommer i luften, så hav tålmodighed. Der er ikke langt igen, så måske kommer den i luften i starten af maj.Se tekst under næste billede


Bagkroppen er lærredsbeklædt og malet med flere lag. Der mangler et par af registreringsbogstaverne, sideror, motorskærme propel og meget mere. Det kommer på i uge 17.

 

Nordsjællands Svæveflyveklub | Kurreholmvej 39 | 3330 Gørløse | Tlf. 48 27 85 00