Du er her

Lidt om sæsonstarten og tiden der kommer

Begyndelsen af Maj opdatering

Spillet har kørt, medens der blev knoklet med at få Pawnee’en på vingerne igen.
Dette skete så den 30. april kl 1010!
En stor tak har lydt fra mange sider til primus motorerne og indianerne, i disse nødvendige modifikationer og vedligehold.
Også herfra skal der lyde en stor tak til Erik, Morten, Søren L og Palle Krantz.
At deres arbejde tidligere og stadig, giver alle klubmedlemmer en billig startmetode, som siden vi flyttede til Gørløse i 1970 har brugt, understreges af et medlems indlæg på FB:
” Efter en uge på Arnborg hvor slæb til 1650´ kostede kr 280, er værdien af dette enorme arbejde blevet meget tydeligt for mig. Tusind tak, både bogstaveligt og på alle andre måder ”

Flyvemæssigt er der via vores registreret startlister, blevet fløjet 472 starter/200 timer, dels på Gørløse og under klublejren på Arnborg.

Christian S, Michael B, Glenn, Bent G, Bjørn R og Lars Lyng har været i St Auban, det Franske Nationale Svæveflyvecenter i uge 17 og 18.
Vejret samarbejdede den første uge med mange gode flyvninger, oplevelser  og samvær, medens uge 2 var lidt mere tvivlsom.

Jesper Rasmussen havde lånt KB til den årlige konkurrence i Klix, Tyskland, som sluttede i weekenden. Udover Jesper var der andre DK deltagere og Standard klassen vandt Felipe Bojanowski fra ØSF, med Poul Kim MSF på 2. plads og Jan B. MSF på 4. pladsen, danskerne ryddede bordet.
Jesper endte nede i 18 meter klassen, men en konkurrence med 8 gyldige dage ud af 9 mulige, en statistik enhver konkurrenceleder drømmer om.

I
Bededagsferien afvikles SM 1. afd. på Kaldred af PFG. Klubben deltager med N1 og KB, hvor vores nye medlemmer Vladimir/Mogens B. flyver N1 og Peter Thede flyver KB. Søren Lohse er tilmeldt i 99 og Erik Schultz med 59.
Håber vejret er med dem, link til resultater her: Polyteknisk Flyvegruppe - sm (pfg.dk)

Tradition tro starter DM i 5 klasser Kr. Himmelfartsdag og slutter i Pinsen.
Der er tilmeldt 58 piloter og NSF, som Danmarks største klub, deltagere med 1 pilot! Det er godt nok Jan A. men….
I klubkonkurrencen GNC via OLC er der nu 67 resultater og der er 3 skriver tre resultater fra Gørløse blandt disse:
Det viser at der er behov for onsdagens møde i klubben: Introduktion til strækflyvning onsdag 11.05.2022 kl. 19.00 – Klubhuset

Mogens Hansen

 

 

Nordsjællands Svæveflyveklub | Kurreholmvej 39 | 3330 Gørløse | Tlf. 48 27 85 00