Du er her

En oplevelse for cancerramte børn - opdateret.

Vi har i Nordsjællands Svæveflyveklub sagt ja til at holde et arrangement for kræftramte børn. Vi vil give børnene en oplevelse de nok ikke glemmer, nemlig en flyvetur, svævende over Nordsjællands natur.
 
Det er vigtigt for os som klub, at vise vores støtte til foreninger som kan gøre livet mindre surt i de svære tider, når vi ind i mellem har en mulighed som denne for det.
Menneskets mentale helbred er mindst ligeså vigtigt som det fysiske. Med en oplevelse som denne kan vi forhåbenligt hjælpe lidt til.
Foreningen Cancerramte Børn, kan dermed se frem til at komme på besøg i vores flyveklub i Nordsjælland.
Vi håber at børnene vil nyde denne oplevelse til fulde og huske den i langt tid.
Et arrangement som dette koster penge i brændstof og vedligeholdelse af materiel. Derfor håber vi på at der er nogle venlige sjælde derude, der vil støtte formålet.
Så hvis lige præcis DU, vil give et tilskud til oplevelsen for de unge mennesker, er også DU med til at hjælpe dem, på deres vej gennem livet.
ALT, småt som stort tæller.
 
Vi har fået overvældende stor tilslutning fra små og store sponsorer der støtter flyvningen og vi har nok til at dække vores udgift. Vi takker mange gange.
Overskud vil blive doneret til "Foreningen Cancerramte Børn". Hvis du ikke nåede at bidrage her, kan du gøre det direkte hos Cancerramte Børn.
 
Dagen er planlagt til 23. juli - så vi håber på godt vejr.
Med mange venlige flyvske hilsner
Bestyrelsen

 

Kommentarer

MSHs billede

Så flot og rørende et initiativ. Naturligvis har jeg indbetalt et bidrag og klipper banen i morgen ;).

Nordsjællands Svæveflyveklub | Kurreholmvej 39 | 3330 Gørløse | Tlf. 48 27 85 00