Du er her

Danmarksmesterskabet er startet på Arnborg

 

Traditionen tro afholdes der DM på Svæveflyvecenter Arnborg, startende Kr. Himmelfartsdag.

I år er der 4 klasser der afvikles og imodsætning til sidste år, ser det ud til at vejret vil spille med og i dag har man åbnet DM og også få fløjet første konkurrencedag, med opgaver på mellem 300-350 km.

NSF er repræsenteret med Jan Andersen, der flyver i DSVU’s LS-8 og må betragtes som vores bedste bud på en topplacering.

I klubklassen har vi Jacob Lind med i ASW-19 og Lars Lyng også i ASW-19 og han må også betragtes som en der kan levere en topplacering som tidligere Dansk mester, selvom det er nogle år siden han har deltaget i DM.

I to-sædet klasse er vores DUO med piloteret af Jan Fahlgren og Emil Fribert Andersen og de må også være at finde blandt de bedste i et lile to-sædet klasse felt.

Og Jokeren i 18meter klassen er Jan Schmeltz som vil vise det bedste hvad en ASG 29 kan præstere.
 

Følg med på hjemmesiden: http:dsvu.info/dm2014/
hvor nyheder, resultater via Soaring Spot kan findes og ikke mindst er der adgang til Live-tracking , takket være sponsering af SUNAIR/Niels Sundberg, som næsten opleves som man selv er der.

De bedste ønsker til klubbens deltager i luften og på jorden frem til konkurrencen afsluttes i Pinsen.

 

Kommentarer

MOHs billede

1. Dag ved DM Jan Andersen bekræftede sin favoritposition ved at vinde dagens 347km opgave i hovedsageligt tørtermik: Jan Schmeltz i 18m klassen ligger godt placeret på 4.pladsen I klubklassen klarede Lars Lyng at komme hjem medens Jacob landede ude på opgaven, tilsyneladende på Arnborg. Jan F. og Emil startede motoren oppe ved Holstebro og har et godt udgangspunkt til et comeback. Og vi vil gerne have kommentarer fra deltagerne i luften eller på jorden, her på hjemmesiden.
PERs billede

Flot 1. dag :-)
MOHs billede

Efter 4 flyvedage i DM 2014 er vi godt placeret: I Std klassen: Jan Andersen fører efter 3 dagssejre. I to-sædet er Jan F og Emil på en 2.plads. I 18m klassen er Jan Schmeltz på en lovende 4.plads I Klubklassen hænger vi i den tunge ende. Jacob mistede en flyvedag og Lars landede ude lige efter start på opgaven hvor de fleste gennemførte og det koster. Onsdag havde konkurrenceledelsen haft de lange linealer fremme og de var for lange: I 15m og 18m klassen var der få piloter der kom rundt men i resten af klasserne var der ingen der gennemførte. Torsdag ser ud til ikke så mange muligheder for konkurrenceflyvning men så slutter det nok i en spændende afslutning med svæveflyvevejr fredag, lørdag og måske søndag.

Nordsjællands Svæveflyveklub | Kurreholmvej 39 | 3330 Gørløse | Tlf. 48 27 85 00